About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

Reclame
 1. Martie 18, 2010 la 10:38 pm

  Ma numesc Elisabeta Sultan, sunt designer vestimentar, specializarea mea fiind in rochii pictate manual, de asemenea, la scoala pe care am absolvit-o m-am specializat si in pictura,iar dupa absolvirea scolii am urmat niste cursuri de pictura in ulei iar actualmente pictez tablouri diverse( de preferinta portrete ). Sunt din Bucuresti , Romania ,adresa mea de e-mail este elisabeta.sultan@yahoo.com, sau elisultan2007@yahoo.com, iar numarul de mobil este 0728955928. Am absolvit SCHOOL OF ART & STYLE, la designer vestimentar D-na Gabriela Tilica, in urma a trei ani de studiu teoretic si practic. Rochiile pe care le creez sunt inspirate din natura, pictura, precum si alte surse. Imi place sa creez rochii care sa infrumuseteze silueta si in acelasi timp sa mascheze defectele( daca sunt ) si faptul ca pictez rochiile integral, imi ofera libertatea de a obtine orice culoare doresc si se doreste. Astept comentarii la rochiile create de mine.

  Apreciază

 2. Martie 24, 2010 la 7:57 pm

  In urma absolvirii SCHOOL OF ART & STYLE s-a organizat o parada de moda,unde eu am avut o colectie de 9 rochii, care sunt expuse in acest blog la categoria „Colectia Parada-Rochii pictate manual”. Evenimentul a avut loc la HOTEL PHOENICIA din Bucuresti, eveniment care a fost regizat de regizoarea de teatru Chris Simion si a fost prezentat de actorul Gabriel Fatu. Una din rochiile mele a fost prezentata de artista de origine cubaneza BIU.

  Apreciază

 3. cel ce te iubeste
  Decembrie 7, 2010 la 9:21 am

  cel care te iubeste

  Apreciază

 4. cel ce te iubeste
  Aprilie 28, 2011 la 5:58 am

  sper sa vedem lucruri frumoase in curand

  Apreciază

 5. Cristina
  Februarie 2, 2012 la 7:45 pm

  Felicitari, pentru evolutia ta! Mult succes!

  Apreciază

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: